Zeilen mijn hobby

 

Zeilen is super vet.

 

Het is geen sport voor dummies. Je leert omgaan met wind, water en je steeds aan te passen om heerlijk te scheuren over het water. En dat in je eigen bootje, alleen van jou en precies komen waar je wilt.

Hoor ik je zeggen saai. Oké kijk dan effe naar dit filmpje en als je het echt vet vindt zie ik je dadelijk weer terug. want ..... if you see more, you want more.
Oh ja en als je niet saai zegt, kijk ook maar anders mis je nog wat.....

 

 

Dat was echt vet !. Heb je meteen een optimist gezien. Het bootje waar je vanaf 7 tot max. 14 jaar in zeilt, leert zeilen en zelfs wedstrijden in vaart. Vergis je niet, er worden wereldkampioenschappen in gehouden en het is de meest verkochte jeugdboot ooit. Het waaide natuurlijk wel super hard zoals je kon zien. Het kan natuurlijk ook lekker rustig en in Roermond is het natuurlijk beter beschut, minder golfslag, kortom de ideale plek om te leren, te oefenen en te genieten.

Vindt je het ook leuk om samen met anderen te zeilen, dan kan dat natuurlijk ook. Juist bij ons want wij hebben de feva's. Wil je de Feva's voelen zoals het is klik dan weer op het bijgevoegde filmpje want Feva is Fun.

 

 

Oke, samen is ook leuk maar soms wil je ook gewoon echt vlammen in een eenmansboot die super super snel is. Toevallig ook nog eens een keer de meest verkochte boot ooit, de laser voor jong en oud. Je begint namelijk vanaf 14 (als vervolg op de optimist in een laser en als je groter wordt dan hoef je alleen het zeil te vervangen door ene groter exemplaar. Maar weetje , beelden zeggen meer dan woorden. Dus klik op....

 

 

Enthousiast, wil je meer weten. Mail ons  of kom gewoon kijken. Wij zijn ieder weekend in voorjaar, zomer en najaar op het water.....

Oke, je zag dan niet de kerktoren van Roermond op deze beelden maar dat gaat binnenkort veranderen. Nee we gaan niet de kerktoren verplaatsen maar binnenkort zie je gewoon Maas en Roer kids in hun optimist, laser of in de Feva van het beeldscherm spatten. en jij kan er ook bij zijn......

Oh ja, er zijn wel wat voorwaarden, zoals:

 

  1. je ouders dienen (aspirant) lid van Maas en Roer te zijn of te worden

  2. een eigen bootje kopen

  3. goed kunnen zwemmen, minimaal diploma B

  4. doorzettingsvermogen

  5. gevoel voor humor

 

 

Dat laatste heeft niets en alles met zeilen te maken want het is bere-gezellig bij Maas en Roer, op en bij het water. Wil je meer weten laat Pap of Mam ook gewoon hun pagina lezen op onze site. Tsja en kijken, proeven en ervaren is veel leuker dus .... see you bij Maas en Roer.

De kids van MAAS EN ROER