Jeugd

 

Roermondse Roei- en Zeil Vereniging Maas en Roer heeft een groot aantal actieve watersporters. Wij hebben een leuke en leerzame jeugdafdeling, die gemotiveerd zeilt en watersport geniet.

 

De jeugd zeilt bij ons in een Optimist, RS Feva, Splash of Laser. Ieder jeugdlid heeft zijn eigen bootje. Naast de jeugdopleiding organiseert Maas en Roer wedstrijden op diverse niveaus. Zowel beginnende- als gevorderde-, maar ook nationale- en internationale wedstrijdzeilers komen er aan bod.

Zeilen is spannend, uitdagend en karaktervormend. Het ontwikkelt doorzettingsvermogen en geeft enorme voldoening. Zeilen is ook een teamsport . In bepaalde klassen vaar je immers met meer personen en komt het aan op samenwerken.

Zeilen bij Maas en Roer is meer dan een sport maar we bieden ook een bruisende en gezellige vereniging. Er is een goed gevuld jaarprogramma voor de jeugd met een zeilkamp direct aan het begin van de schoolvakanties.

Interesse....
Wil je lid worden van de vereniging, deel nemen aan de jeugdopleiding, of komen proefvaren? Je kan ons bellen of mail naar  en we vertellen je graag meer.

Het kan allemaal en wie weet wordt dit ook jouw thuishaven.