Stage bij wedstrijdteam

 

Willen we in de toekomst bij Maas en Roer blijven wedstrijdzeilen en ook wedstrijden blijven organiseren?

 

Het antwoord op deze vraag kan nooit moeilijk zijn: natuurlijk willen we dat!
Er zullen altijd leden zijn, die graag wedstrijdzeilen en het organiseren van lokale -, regionale -, Nationale – en Internationale wedstrijden en kampioenschappen zorgen ervoor dat Maas en Roer bekendheid geeft als actieve zeilvereniging in Zuid-Nederland. Voor de toekomst van Maas en Roer is deze bekendheid van groot belang.

 

Maar: er ligt voor de vereniging wel een uitdaging om dit te blijven realiseren.

 

Omdat het Wedstrijdteam van Maas en Roer op dit moment slechts twee gecertificeerde wedstrijdleiders heeft, is er behoefte aan om leden (je denkt dan aan zeilers, maar het mogen ook niet-zeilers zijn) te interesseren in het werken in het Wedstrijdteam en mogelijk een opleiding tot wedstrijdleider te gaan volgen.

 

Om te laten zien wat dit werk inhoudt worden er ‘stageplaatsen’ in het team aangeboden. Daardoor kun je op een relaxte manier kennismaken met het leiden van wedstrijden door er met je neus bovenop te staan, maar nog zonder de verantwoordelijkheid te dragen.

 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand stageformulier voor de door jou te kiezen wedstrijd(-serie) in.

 

Mocht dit leiden tot de interesse om de opleiding wedstrijdleider bij het Watersport-verbond te gaan volgen, dan zal Maas en Roer daar natuurlijk de kosten voor dragen. Wat daarvoor de te maken afspraken zijn zullen we graag met je bespreken.

 

Vragen? Stuur dan een email aan

 

Mogen we jou begroeten op één van de stageplaatsen? Wees welkom!

 

Wedstrijdteam Maas en Roer.